Geboorte

Slide background
Slide background

Geboorte van je kind

Het is misschien wel hét belangrijkste moment in je leven, de geboorte van je kind. Een enorme emotionele gebeurtenis die je wilt delen met familie, vrienden en zakelijke relaties. Iedereen heeft zo zijn eigen gedachten hoe deze boodschap eruit moet zien, modern, klassiek, vrolijk, strak. Wij begrijpen dat dit in goede handen moet zijn!

Inspiratie?

We hebben veel ervaring met het ontwerpen van eigen unieke geboortekaarten, in de winkel hebben we veel voorbeelden liggen om je te inspireren.

Wij hebben ook boeken liggen van alle grote merken, komt u gerust langs om daar in te bladeren en maak de juiste keuze uit de vele geboortekaartjes in Amsterdam e.o.

Zelf iets gemaakt?

Heb je zelf iets gemaakt? Geen probleem! Wij kijken of het document kwalitatief goed is en produceren jullie eigen ontwerp. De kaart wordt samen voorbereid, zodat na de geboorte alleen nog maar de laatste details ingevuld hoeven te worden. De enveloppen kunt u al van te voren ontvangen om de adressen te schrijven. Uiteraard kunnen wij ook voor u het drukwerk personaliseren en het aanbieden aan de post.

Canvas

Wilt u uw kind gelijk vereeuwigen op een canvasdoek? Ook dit kan bij ons. Kijk onder het kopje Poster & Canvas voor meer informatie.

vesper

Translate »