Over ons

Slide background
Slide background

Wie zijn wij?

Drukkerij Jan Nagel is opgericht in 1992 te Amsterdam door Jan Nagel. De winkel is begonnen op een paar vierkante meter met een kleine offset-pers en vervolgens uitgegroeid tot een bedrijf met de modernste apparatuur. In mei 2009 kwam Jan Nagel te overlijden. Het bedrijf wordt nu met veel passie en liefde voortgezet door Marja Nagel en Marco Mulder.drukkerij-Jan-Nagel

Recentelijk is er geïnvesteerd in nieuwe apparatuur, o.a. de Xerox 770 Digital Color Press. Deze machine brengt een hoge productie capaciteit in combinatie met kwalitatief het beste wat er op dit moment verkrijgbaar is. Er zijn héél veel papiersoorten mogelijk zowel op coated als uncoated én wij blijven altijd zoeken naar nieuwe materialen. Uiteraard adviseren wij u ook welke papiersoort het beste past bij uw opdracht.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geven advies en begeleiding en proberen altijd een stapje extra te doen. Wij ontzorgen u! U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken via 020 – 617 17 19.

Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Translate »