skip to Main Content
Drukker Amsterdam
Drukker Amsterdam

Commercieel

We kunnen posters maken in alle formaten op chique fotopapier, budgetpapier en zelfs op stoffen, grote en kleine oplagen. De poster(s) wordt geleverd in een posterkoker.

Voor wetenschappers handig om te weten; wij zijn gespecialiseerd in het maken van wetenschapsposters (scientific posters), deze kunnen we op een stofsoort (polyweave) maken zodat je de poster kan opvouwen en in je bagage kan stoppen. Geen onhandig gedoe met zo’n grote posterkoker in het vliegtuig en op het vliegveld.

Particulier

Heb je een prachtige foto van je vakantie, je trouwerij, je kind of gewoon een waanzinnige mooie foto? Wij kunnen er een poster van maken voor je, die je dan kunt inlijsten. Het is een kwestie van je foto aanleveren. Je mag natuurlijk ook de lijst bijleveren, dan doen wij de foto er meteen in!

Wij printen op een zeer hoge kwaliteit, we werken met de Canon Pro-4000S, deze machine heeft liefst 8UV bestendige inktkleuren waardoor er een verbluffend mooi resultaat ontstaat.

Wil je het cadeau doen? Laat het ons dan even weten dan pakken we het mooi in.

Cadeau verpakking hebben we ook!

Signing

Op het gebied van signing zijn we ook heel actief; we kunnen uw winkelruit mooi beplakken met uw logo, of uw logo op uw auto aanbrengen. Subtiel aanbrengen van teksten op uw pand of misschien wel uw hele bestelbus beplakken met uw huisstijl en werkzaamheden. Vraag ons er naar!

klik op de foto om deze groter te bekijken

020 - 6171719