skip to Main Content

Wie zijn wij?

Drukkerij Jan Nagel (DJN) is opgericht in 1992 te Amsterdam door Jan Nagel. De winkel is begonnen op een paar vierkante meter met een kleine offsetpers en is vervolgens uitgegroeid tot een bedrijf met de modernste apparatuur. In mei 2009 kwam Jan Nagel helaas te overlijden.

Het bedrijf wordt nu met veel passie en liefde voortgezet door Marja Heus en Marco Mulder.

In januari 2018 zijn wij verhuisd naar de Rietwijkerstraat 30, het is maar 40 meter verderop maar het bedrijf is gigantisch veranderd in een nog moderner bedrijf op een mooie locatie die makkelijk te bereiken is. Daar komt bij dat we in 2018 ook hebben geïnvesteerd in nieuwe apparatuur nl een AccurioPress C3070 met IQ van Konica Minolta en de Canon Pro-4000S het neusje van de zalm in repectievelijk commercieel printwerk en plotten op groot formaat.

Samen met onze andere apparatuur hebben we een mooi machine park om u snel en kwalitatief op een zeer hoog niveau te kunnen bedienen!

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geven advies en begeleiding en proberen altijd een stapje extra te doen. Wij ontzorgen u! U kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken via 020 – 617 17 19.

020 - 6171719