skip to Main Content

Poster afdrukken? Drukkerij Jan Nagel Amsterdam

Poster afdrukken op hoge kwaliteit in Amsterdam? Drukkerij Jan Nagel is het beste adres voor Amsterdam en omgeving voor het afdrukken van alle soorten posters in diverse formaten. Drukkerij Jan Nagel drukt en print in opdracht van bedrijven en particulieren. Poster afdrukken in A3, of een poster afdrukken in A0? Deze veelvoorkomende en veelgevraagde posterformaten behoren tot onze specialiteiten. Ook voor een wetenschapsposter afdrukken zijn wij het beste adres. Vele wetenschappers bezoeken congressen over de hele wereld met een poster van Drukkerij Jan Nagel. Meer weten over poster afdrukken in Amsterdam? Neem gerust contact op met onze drukkerij op voor de prijzen en de levertijden.

Wetenschap poster afdrukken

Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van wetenschapsposters (scientific posters). Veel wetenschappers in Amsterdam maken gebruik van onze posterservice. Wat maakt onze afdruktechniek zo bijzonder? We kunnen deze posters afdrukken op stof (polyweave). Het voordeel van deze manier van een poster afdrukken voor de wetenschap is dat je de poster kunt opvouwen en eenvoudig vervoeren in je bagage. Zo heb je geen onhandig gedoe met een grote posterkoker in het vliegtuig en op het vliegveld.

Particulier poster afdrukken

Heb je een prachtige foto van een mooie stedentrip, je huwelijk of je kinderen? Die kunnen wij prachtig afdrukken op A3 of A0 en hiervan een schitterende poster maken. Je hebt dan een levensechte en haarscherpe afbeelding voor aan de muur. Je mag er natuurlijk ook een lijst bij aanleveren. Dan doen wij de foto er meteen voor je in. We kunnen de foto ook op A0 printen op canvas die we dan voor je op een houten frame spannen. Het enige dat je hoeft te doen is het aanleveren van de foto. Wil je de poster cadeau doen? Laat het ons weten, dan pakken hem mooi voor je in.

Hoge kwaliteit poster afdrukken in Amsterdam

Voor zowel commercieel gebruik als voor particulieren kunnen wij een poster afdrukken in zeer hoge kwaliteit. Hiervoor gebruiken we de Canon Pro-4000S. Deze machine heeft maar liefst 8UV-bestendige inktkleuren. Dat geeft voor elke posterafdruk een verbluffend mooi resultaat.

Over Drukkerij Jan Nagel

In het eerste jaar, 1992, werkte Drukkerij Jan Nagel nog in heel klein winkelpand. We werkten toen nog met een kleine offsetpers. In de jaren die volgden groeide onze drukkerij als kool. Dit heeft geresulteerd in de gerenommeerde drukkerij en printer met een grote diversiteit aan diensten die we nu zijn. Dankzij onze moderne apparatuur kunnen we snel en zorgvuldig werken. Dat gaat niet alleen over drukwerk. Ook voor printen zijn wij in Amsterdam het aangewezen adres voor bedrijven en particulieren. Klanten weten ons te vinden dankzij onze kwaliteit, snelheid, professionaliteit en ons deskundige advies.

Contact opnemen voor poster afdrukken

Hoge kwaliteit poster afdrukken in Amsterdam? Voor deze en vele andere manieren van drukken en printen kun je terecht bij Drukkerij Jan Nagel. Bel 020-6171719 of stuur een e-mail naar info@drukkerij-jannagel.nl om vragen te stellen of een printopdracht te plaatsen. Een poster afdrukken doe je bij Drukkerij Jan Nagel Amsterdam.

020 - 6171719